Тодоровден

Картички за Тодоровден и пожелания за Тодоровден. Всяка година Тодоровден се празнува на различни дати. Нарича се още Конски Великден. На този имен ден празнуват имената Тодор, Теодор, Тодора, Теодора, Тошо, Тодорка, Теодорина, Дора, Доротея, Дорина, Даринка, Доре, Дарчо, Дорка, Дарка, Божидар, Божидара, Божана, Божанка

Честит Тодоровден
Картичка за Тодоровден
Честит Тодоровден
Честит имен ден на Божидар, Божидара, Дора, Дорина, Доротея, Теодор, Теодора, Теодорина, Тодор, Тодора, Тодорка