По случай твоят имен ден нека руйно вино да се лей

По случай твоят имен ден нека руйно вино да се лей

По случай твоят имен ден нека руйно вино да се лей, а с приятели добри да празнуваш до зори и всеки ден да ти е добре! Честит имен ден!