Васильовден

Картички за Васильовден и пожелания за Васильовден. Първия ден от годината е двоен празник - Васильовден и Нова година. Днес имен ден празнуват Васил, Василен, Василена, Василий, Василия, Василка, Васка, Весела, Веселин, Веселина, Вълко, Вълчо

Честит Васильовден
Честит Васильовден
Честит Васильовден
Честит Васильовден
Честит имен ден на Васил, Василен, Василена, Василий, Василия, Василка, Васка, Весела, Веселин,
Веселина
Честит имен ден на Васил, Василен, Василена, Василий, Василия, Василка, Васка, Весела, Веселин,
Веселина